1. red Zadar, Poluotok

Zadar, Hrvatska

Osnovni podaci

Lokacija
Zadar, Hrvatska
Cijena
€ 425,000
Tip nekretnine:
Stan
Status:
Prodaja
Lokacija :
Zadar - Poluotok
Površina :
137 m2
Broj soba :
5
Kupaona :
2

Opis nekretnine

Prodaje se predivan stan na izuzetnoj lokaciji, na Polutoku, u samom povijesnom središtu Zadra na zadarskoj rivi. U blizini Morskih orgulja, na jednoj od zasigurno najatraktivnijih lokacija u gradu, s fantastičnim otvorenim pogledom na zadarsku rivu, more i otok Ugljan.

Stan ukupne stambene površine 137,56 m2, nalazi se na 3. katu u starogradnji iz 1908. SA LIFTOM !!! Te se sastoji od ogromnog ulaznog hodnika, četiri velike spavaće sobe, kupaonice sa WC-om, WC-a, kuhinje sa blagovaonicom, dnevnog boravka i ostave.

Stan ima izvornu drvenu podnu međukonstrukciju. Ima izuzetni potencijal i orijentaciju,jer je u centru povijesnog grada, ima visoke stropove (350 cm), a mogućnosti preuređenja su velike zbog malog broja nosivih zidova. Orijentacija stana je istok-jug.

Stanu pripada i spremište na južnoj strani, u podrumu površine cca 25 m2, suterenskog tipa, koje se može koristiti kao sprema, ali je također pogodno i za prenamjenu u manji poslovni prostor, budući je moguće kvalitetno izvesti njegovo djelomično ukopavanje, bez narušavanja osnovne statike stana.

Lokacija

Kontaktirajte nas